Kvalitetno in zanesljivo skladiščenje blaga

Kaj odlikuje kvalitetno skladiščenje blaga?

Skladiščenje blaga je pomemben del logističnih storitev. Kvalitetno skladiščenje blaga predstavlja veliko odgovornost, saj med njim ne sme priti do spremembe kvalitete kamionskega ali drugega blaga. Skladiščenje obsega: prevzemanje in izdajanje blaga, varovanje blaga pred krajo, nadzorovanje pogojev, v katerih se blago nahaja (temperatura, vlaga,…), kontrolo stanja zalog, smotrno in urejeno razporeditev znotraj skladišča, prerazporejanje blaga in urejanje vse potrebne dokumentacije. Le ustrezno skladiščeno blago bo primerno za nadaljnjo distribucijo. Glede na vrsto blaga se izbira tudi med različnimi tipi skladišči, kot so odprto, pokrito, zaprto in specialno skladišče. Skladišča so običajno postavljena na strateško ugodnih lokacijah, torej ob železnicah, cestnih povezavah in v bližini trgovskih centrov. Bistvo skladiščenja je varovanje blaga pred krajo, poškodbami in vremenskimi vplivi ter priprava le-tega za nadaljnjo obdelavo ali prodajo.

S pomočjo skladiščenja lahko podjetje premosti nihanja v proizvodnem procesu (npr. ob zapletih pri dobavi surovin se lahko uporabijo zaloge iz skladišč in s tem zagotovi nepretrgana distribucija blaga do kupcev).

SladiščenjeSkladiščenje kot del logističnih storitev

Podjetje G2M obširno ponudbo prevozov kamionskega in drugega blaga dopolnjuje tudi s storitvami skladiščenja. Za vaše blago bo primerno poskrbljeno, saj se zavedamo odgovornosti, ki jo ta storitev prinaša. Ker želi vsaka stranka kar najbolj natančne informacije o stanju svojega blaga, uporabljamo za ta namen najnovejše informacijske in telekomunikacijske tehnologije.

Obrnite se na nas, če potrebujete dodatne informacije o izvajanju naših storitev skladiščenja ali distribucije blaga. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in potrebam in za vas poiskali tip skladišča, ki bo kar najbolje varoval vaš tovor. Ker so cene odvisne od številnih dejavnikov (količina in velikost blaga, oddaljenost končne destinacije,…) je najbolje, da nas kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte, da bomo za vas sestavili individualno, konkretno in nezavezujočo ponudbo. Veselimo se vašega povpraševanja ali sodelovanja z našim podjetjem.