Prevozi blaga s kombijem

Hitro in zanesljivo do cilja

Kombi prevozi cenikV podjetju G2M opravljamo kombi prevoze blaga na najrazličnejše lokacije po Slovenije, v države Evropske unije in bivše Jugoslavije. Naše podjetje se ponaša z več kot desetimi leti delovanja, ki so nam prinesla ogromno dragocenih izkušenj, na podlagi katerih poskušamo še dodatno izboljšati naše storitve. Z gotovostjo lahko trdimo, da imamo moderno transportno podjetje, ki nudi prevoze blaga s kombiji, ki bodo ustrezali tudi najzahtevnejšim kupcem. Naš celotni vozni park, ki ga med drugim sestavljajo tudi kombiji, je opremljen s sledilno tehnologijo GPS, ki nam omogoča, da v trenutku lociramo vašo pošiljko. Menimo, da je kupec upravičen do natančnih informacij o stanju njegove pošiljke, zato tudi vneto sledimo vsem najnovejšim trendom na področju tehnologije in telekomunikacij. Poleg kombi prevozov vam nudimo tudi storitve skladiščenja blaga. Da bi bila ponudba prevozov s kombijem čim bolj obsežna in celovita, pa sodelujemo tudi s pogodbenimi partnerji, ki so preverjeni s strani našega podjetja in izpolnjujejo vse zahteve in standarde.

Kombi prevoze poskušamo ponuditi po konkurenčnih cenah. Končna cena prevoza je odvisna od velikosti tovora in izbrane ciljne lokacije (kilometrine).

Storitve prevozov s kombijem

Odločite se za hitre, zanesljive in kvalitetne prevoze blaga najrazličnejših velikosti. Kombi prevozi za dostavo bele tehnike in ostalega blaga iz trgovskih centrov, selitev pohištva v novo stanovanje, razvoz paketov in še mnogo več – vse to je del naših storitev, ki jih izvajamo na visokem nivoju. Izbrano blago bo do vas prispelo nepoškodovano in v dogovorjenem času.

Zaupalo nam je že veliko število strank, ki so nam s pozitivnimi odzivi dokazale, da se razvijamo v pravi smeri. Zaupajte nam tudi vi, ko boste potrebovali zanesljiv prevoz s kombijem, in prepričani smo, da vas ne bomo razočarali. Zadovoljstvo strank je namreč prioriteta našega podjetja.

Za dodatne informacije, cenik storitev in povpraševanje smo vam vedno na voljo.