Prevozi blaga po Sloveniji

Prevoz po SlovenijiKvalitetne in zanesljive storitve

Podjetje G2M je moderno opremljeno transportno podjetje, ki se ponaša z več kot desetletnimi izkušnjami na področju razvažanja manjših in večjih pošiljk. V številnih letih delovanja nam je zaupalo že veliko število strank, ki so bile zelo zadovoljne z našimi storitvami prevozov blaga po Sloveniji in tujini in se vedno znova rade obrnejo na nas. Naše delo vključuje tudi natančno organizacijo prevozov po Sloveniji, pri kateri je bistven poudarek na pravočasni in zanesljivi dostavi. V želji, da bi našim strankam lahko ponudili kar najnatančnejše podatke o lokaciji in statusu njihove pošiljke, smo vsa naša dostavna vozila opremili s sledilnimi sistemi GPS, s katerimi lahko vedno preverimo nahajanje vaše pošiljke.

Naš vozni park obsega raznovrstna vozila za različne velikosti in vrste tovora. Prav zaradi tega lahko vaše blago prepeljemo s tovornjaki, priklopniki, polpriklopniki ali manjšimi vozili, kot so na primer kombiji. Po potrebi sodelujemo tudi s kooperanti, ki prav tako dosegajo najvišje standarde kakovosti in zanesljivost ter posedujejo vso potrebno dokumentacijo za prevoze blaga po Sloveniji.

Poleg prevozov oz. distribucije kamionskega in drugega blaga po Sloveniji za vas opravimo tudi storitve skladiščenja blaga. Vse naštete storitve za vas opravimo po ugodnih cenah.

Vizija našega podjetja

Zadovoljstvo strank je cilj vsakega podjetja, vendar je to vedno rezultat trdega dela in nenehnega prizadevanja za izboljšanje storitev. Prepričani smo, da smo si v času našega obstoja in delovanja pridobili ogromno izkušenj in znanja. Prevoze blaga v Sloveniji pa tudi na mednarodne trge izvajamo korektno in se vedno držimo dogovorjenih terminov. Z zanimanjem spremljamo novosti in izboljšave na področju našega delovanja, saj želimo biti korak pred konkurenco in vam za vaš denar ponuditi najbolj zanesljive prevoze blaga po Sloveniji in tudi po širšem evropskem prostoru.

Za dodatne informacije o prevozih, organizaciji prevozov po Sloveniji in skladiščenju blaga smo vam vedno na voljo.