Organiziranje mednarodnih prevozov tovora

Celovite storitve na področju logistike

Podjetje G2M iz Krškega se že več kot deset let uspešno ukvarja z organizacijo prevozov blaga po Sloveniji in tudi po vseh ostalih državah Evrope (Italija, Nemčija, Ukrajina, Luksemburg, Belgija in ostale). Specializirani smo za prevoze tovora v Anglijo. Naš vozni park obsega najrazličnejša vozila za prevoz tovora – od tovornjakov za prevoz večjega tovora pa vse do dostavnih kombijev za prevoz manjšega blaga.

V številnih letih delovanja smo izpopolnili in modernizirali naše storitve. Za lažjo in bolj natančno organizacijo mednarodnih prevozov uporabljamo sledilno tehnologijo GPS, s katero so opremljena vsa naša vozila. Z njeno pomočjo lahko stranki v vsakem trenutku sporočimo natančno lokacijo in status pošiljke, kar bistveno doprinese k zanesljivosti naših mednarodnih prevozov. Čeprav je naše delo v veliki meri odvisno tudi od nekaterih zunanjih dejavnikov (npr. stanje na cestah), pa se trudimo, da vse pošiljke oddamo v dogovorjenem roku.

Organiziranje prevozov

Podjetje z jasno vizijo in usmeritvijo v prihodnost

Zadovoljstvo strank z organizacijo domačih in mednarodnih prevozov tovora postavljamo na piedestal naših ciljev, zato smo vedno pripravljeni na nadaljnje izboljšave. Da bi bila mreža mednarodnih prevozov tovora po Evropi čim bolj razvejana in celovita, pa sodelujemo tudi s pogodbenimi partnerji, ki so se v letih skupnega sodelovanja izkazali kot zelo zanesljivi.

S ponosom lahko trdimo, da smo ustvarili moderno podjetje, ki izpolnjuje vse zahtevane standarde in ima vsa potrebna dovoljenja za izvajanje logističnih storitev.  Naša vozila so skladna tudi z ekološkimi normami.

V kolikor bi potrebovali dodatne informacije o organiziranju mednarodnih prevozov tovora – naj si bo velik ali majhen – nas kontaktirajte in z veseljem bomo za vas izbrali najbolj idealno transportno rešitev. Zadovoljne stranke se vedno znova rade obračajo na nas, saj jim nudimo najbolj zanesljiv prevoz po ugodnih cenah. Dovolite, da s kvalitetnimi storitvami mednarodnih prevozov tovora prepričamo tudi vas.