Zanesljiv mednarodni prevoz tovora

Prevoz blaga po meri strank

Podjetje G2M je ponudnik kvalitetnih storitev prevoza blaga, ki se ponaša z več kot desetletnimi izkušnjami na tem področju. Podjetje vam nudi mednarodne prevoze tovora v vse države Evropske unije (prevozi v Nemčijo, Španijo, Francijo,…) in države bivše Jugoslavije (Srbija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina,…). Še posebej smo specializirani za prevoze v Anglijo.

Naš vozni park sestavljajo tovorna vozila, priklopna in polpriklopna vozila ter kombiji.  Prav zato lahko po vašem naročilu prepeljemo tako velike pošiljke (do 120 m3) kot tudi manjše pošiljke. Storitve mednarodnega prevoza blaga v cestnem prometu vam nudimo po zelo konkurenčnih cenah.

Prednosti odločitve za G2M domače in mednarodne prevoze

Mednarodni prevoziNizke cene in dolgoletne izkušnje pa niso vse, kar nas odlikuje. Kot podjetje smo intenzivno usmerjeni v prihodnost, budno spremljamo tehnološke novosti na področju mednarodnih prevozov, da bi lahko strankam zagotovili kar najkvalitetnejše storitve. Vsa naša vozila za mednarodni prevoz tovora so opremljena s sodobnimi tehnološkimi pripomočki za sledenje (GPS), kar nam omogoča, da vam v vsakem trenutku sporočimo trenutno lokacijo in status vaše pošiljke. Pomembno se nam zdi, da so stranke deležne podrobnih informacij o njihovem tovoru, ki ga razvažamo z mednarodnimi prevozi. Prepričani smo, da to pripomore k zanesljivosti, točnosti in kvaliteti naših mednarodnih prevozov. Pri razvozu blaga nam pomagajo tudi kooperanti, ki dosegajo najvišje standarde zanesljivosti in so vedno preverjeni s strani našega podjetja. Skupaj s kooperanti tvorimo razvejano mrežo, ki vam zagotavlja, da bo tovor prispel v izbrano državo nepoškodovan in v dogovorjenem času.

Zaupanje strank v naše mednarodne prevoze je v podjetju G2M zelo cenjeno, zato se trudimo po najboljših močeh, da boste s storitvami zadovoljni in se tudi v prihodnje odločili za sodelovanje z nami.

Za dodatne informacije in naročilo mednarodnih prevozov ter drugih logističnih storitev smo vam vedno na voljo preko telefona ali elektronske pošte.