Izdelava speletne strani za G2M d.o.o.

Vsisi logoIzdelava spletne strani za podjetje  G2M d.o.o, ki je  mednarodni cestni prevoznik blaga ter ponudnik skladiščenjablaga  ter  distribucije v Sloveniji in zahodni Evropi.OSnovna naloga podjetja G2M d.o.o. je prevoz blaga po Sloveniji in Europi ter skladiščenje blaga.Več kot 70% naše dejavnosti je usmerjeno v trge zahodne Europe.

Strankam nudimo kakovostne prevoze blaga v cestnem transportu po vsej Evropi z lastnim voznim parkom. Za ta namen imamo volumenska vozila do 120m3   ter manjša do 35m3 . Povečana povpraševanja pokrivamo z kooperanti

S pomočjo naprednih inforamcijskih tehnologij sledimo napredek in pozicije naših pošiljk. Takov  vsakem trenutku vemo kdaj bo pošiljka prispela na željeni naslov.. 

 

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani Trebnje. V podjetju Visi d.o.o. regijsko pokrivamo Slovenijo z zastopniki tako imamo zastopnika za izdelavo spletnih strani za Dolenjsko. Kot smo v podjetju zaznali naše bodoče stranke želijo, da se svetovalec za spletne strani oglasi pri njih  in skupaj pogledate kakšno spletno stran si želite in kakšni so vaši cilji podjetja. 
Izdelava spletne strani je proces, v katerem je potrebno upoštevati cilje in želje podjetja ter smernice, ki jih postavlja Google za doseganje najboljših rezultatov.
Izdelava spletnih strani tečaj je del pogovora, kjer svetovalec za marketing opiše in praktično prikaže pomembne elemente in korake pri izdelavi spletne strani. Znanje  in izkušnje deli z vami ter skupaj določita smer izdelave spletne strani. Določi se oblika, dizajn, jezik, upošteva se celostna grafična podoba podjetja, ter trgi , ki jih želi podjetje osvajati. Pregleda se konkurenca ter se zastavijo koraki, da bodo spletno stran pripeljali na mesta pred konkurenco.
Za podjetja, ki imajo željo po prodaji izdelkov preko spleta se pogovorimo o izdelavi spletnih trgovin. Izdelava spletnih strani trgovina je malo širši obseg, kjer mora vsak izdelek najti mesto na spletni strani. Spletna stran pa mora vsebovati potrebne filtre, da potencialni kupci lažje dostopajo do željenih izdelkov. S pomočjo spletne strgovine podjetje lahko ponuja in prodaja izdelka ne samo v Sloveniji in Evropi temveč po celem svetu.

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28